Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Внесок малого бізнесу до місцевих бюджетів Кореччини склав 3,1 млн гривень єдиного податку

опубліковано 13 лютого 2024 о 11:17

За підсумками січня 2024 року суб’єкти господарювання, які перебувають на спрощеній системі оподаткування, сплатили до місцевих бюджетів громад Кореччини 3,1 млн гривень єдиного податку. Це на 911 тис гривень більше, ніж за аналогічний період минулого року. 

Юридичні  особи - спрощенці перерахували 50 тис гривень цього податку. Підприємці-фізичні особи, які працюють в умовах спрощеної системи оподаткування сплатили 2,1 млн гривень єдиного податку. Сільськогосподарські товаровиробники  також спрямували до місцевих бюджетів громад майже 1 млн гривень.

Сумління та чесність корецьких представників бізнесу, які працюють в умовах спрощеної системи оподаткування, сприяють бюджетній стабільності громади. Зразковою сплатою податків підприємці демонструють власну державницьку позицію та залишаються надійними партнерами місцевого самоврядування.

Саме від такого відповідального ставлення кожного платника податків до вимог законодавства і своєчасного виконання конституційного обов’язку залежить спроможність місцевої влади дбати про виконання економічних програм, соціальний захист громадян і долучатися до фінансування оборонних заходів

 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»