Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Місцеві бюджети Млинівщини отримали від малого бізнесу 15,4 млн гривень єдиного податку

опубліковано 15 липня 2024 о 09:19

До місцевих бюджетів Млинівщини від підприємців та підприємств, які працюють за спрощеною системою оподаткування, за підсумками першого півріччя 2024 року надійшло 15,4  млн гривень єдиного податку. Порівняно з відповідним періодом минулого року, надходження даного платежу зросли на 4,1 млн гривень.

Найбільший внесок у бюджети громад зробили підприємці-фізичні особи, які працюють в умовах спрощеної системи оподаткування: вони сплатили 9,2 млн гривень. Водночас, сільськогосподарські товаровиробники поповнили бюджети громад на 4,2 млн гривень, а юридичні особи спрямували до місцевих бюджетів громад 2 млн гривень єдиного податку.

Нагадуємо, що єдиний податок зараховується до місцевого бюджету. А це означає, що кожен платник долучається до спроможності громад самостійно фінансувати видатки для вирішення соціально-економічних питань розвитку.

Сумління та чесність млинівських представників бізнесу, які працюють в умовах спрощеної системи оподаткування, сприяють бюджетній стабільності громад. Зразковою сплатою податків підприємці демонструють власну державницьку позицію та залишаються надійними партнерами місцевого самоврядування.

Щиро дякуєм суб’єктам господарювання – «спрощенцям», які продовжують здійснювати діяльність, створювати нові робочі місця, сплачувати податкові платежі та підтримувати місцеві громади.


Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»