Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Тренінг для платників податків щодо використання мобільного застосунку «Моя податкова»

опубліковано 26 липня 2024 о 10:38

Нещодавно старший державний інспектор Млинівської ДПІ Світлана Балас провела черговий тренінг для платників податків, під час якого розповіла про впровадження ДПС мобільного застосунку «Моя податкова», який буде корисним для громадян та підприємців.

У ході заходу посадовець поінформувала присутніх, що застосунок можна завантажити на телефони як на платформі Android, так і ІOS, та звернула увагу на зручність отримання електронних сервісів податкової служби, а також сплати податків з використанням платіжних систем. 

Світлана Балас звернула увагу, що у розділі «Мої дані», можна отримати інформацію про  адресу реєстрації та фактичне місце проживання, об’єкти оподаткування, обов’язок сплатити суму грошового зобов’язання (ППР), стан розрахунків з бюджетом.  

Також, інформацію можна отримати у розділах «Послуги» та  «Повідомлення» шляхом направлення запиту на отримання відомостей про суми виплачених доходів та подати податкову декларацію про майновий стан і доходи. У розділі «Повідомлення», доступні  квитанції про оплату, відомості з Державного реєстру фізичних осіб, інформація про суми виплачених доходів та утриманих податків та листи контролюючого органу.   

Фахівець покроково, на конкретному прикладі, показала як завантажити застосунок на телефон та виконати ту чи іншу дію. 

 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу InfoTAX