Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Тиждень права: молодь знайомилась із роботою податківців

опубліковано 13 грудня 2019 о 10:54

Всеукраїнський тиждень права проводиться щороку в тиждень, що включає 10 грудня - День прав людини, який відзначається в пам'ять проголошення Генеральною Асамблеєю ООН у 1948 році Загальної декларації прав людини.

Традиційно до участі у Всеукраїнському тижні права приєднуються податківці Рівненщини: проводять  Дні відкритих дверей, оформлюють тематичні стенди, консультують рівнян з питань податкового законодавства.

То ж днями фахівці Головного управління ДПС у Рівненській області зустрілись зі старшокласниками НВК №12. Учні прослухали лекцію з основ податкового законодавства, дізнались про роботу Центру обслуговування платників, послуги, які можуть тут отримати платники, про електронний формат спілкування з ними.

Податківці проінформували молодь про можливість подання податкової декларації про майновий стан і доходи для отримання податкової знижки з витрат на навчання та про обов’язкове оподаткування окремих видів доходів громадян.

На завершення зустрічі діти закріпили  набуті знання розгадуванням  податкової вікторини.

То ж діалог з фахівцями податкової служби та отримані цінні знання про систему оподаткування з перших вуст – гарний результат проведеної зустрічі. Головне – відтепер молодь добре знає права і обов’язки платників податків, що передбачені Податковим кодексом України.

Головне управління ДПС у Рівненській області