Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

За право оптової та роздрібної торгівлі алкогольними та тютюновими виробами до місцевих бюджетів Рівненщини сплачено понад 17 мільйонів гривень

опубліковано 19 грудня 2019 о 17:37

Як повідомили у Головному управлінні ДПС у Рівненській області, станом на 01.11.2019 року, за право  оптової та роздрібної торгівлі алкогольними та тютюновими виробами  суб’єктами господарювання області сплачено до місцевих бюджетів  17,1 мільйона гривень.

Протягом січня - листопада  поточного року.:

- видано  6150 ліцензій, з них: 

         - на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями –  3460;

         - на право роздрібної торгівлі тютюновими виробами –  2690;

- анульовано дію 804 ліцензій, з них:

           -  на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями – 475;

           -  на право роздрібної торгівлі тютюновими виробами – 329.

В зв’язку з несвоєчасним перерахуванням суб’єктами господарювання коштів за щоквартальні оплати за ліцензії, призупинено дію 81 ліцензії.

Нагадуємо, що для отримання ліцензії достатньо звернутися з відповідною заявою до найближчого Центру обслуговування платників податкової служби.

Ліцензія видається за заявою суб'єкта господарювання у якій повинно бути зазначено вид господарської діяльності, на провадження якого суб'єкт господарювання має намір одержати ліцензію (роздрібна торгівля алкогольними напоями або тютюновими виробами).

У заяві про видачу ліцензії на роздрібну торгівлю алкогольними напоями додатково зазначаються адреса місця торгівлі, перелік реєстраторів розрахункових операцій (книг обліку розрахункових операцій), які знаходяться у місці торгівлі, а також інформація про них: модель, модифікація, заводський номер, виробник, дата  виготовлення; реєстраційні номери посвідчень реєстраторів розрахункових операцій (книг обліку розрахункових операцій),  які  знаходяться  у місці торгівлі, та дата початку їх обліку в органах державної фіскальної служби.

У заяві на видачу ліцензії на роздрібну торгівлю тютюновими виробами зазначається адреса місця торгівлі.

Ліцензія або  рішення  про  відмову  в  її  видачі  видається заявнику не пізніше 10 календарних днів з дня одержання  документів.

Головне управління ДПС у Рівненській області