Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Піклуючись про наше майбутнє

опубліковано 19 грудня 2019 о 15:54

Рівненські податківці спільно з підрозділом податкової міліції надають посильну допомогу дітям, які позбавлені батьківського піклування, зігрівають теплом свого серця, увагою і ласкою тих юних співгромадян, життя яких не схоже на добру казку.

Цьогоріч вже вдалося зробити чимало добрих справ. Вихованцям Клеванської спеціальної школи для діток з вадами зору організували чудову екскурсійну подорож історичними місцями України – побували у Національному заповіднику «Батьківщина Тараса Шевченка», що у Каневі, відвідали музей-садибу Івана Нечуй-Левицького у Стебліві.

Також діти переглянули історичні вистави Рівненського академічного обласного музично-драматичного театру, відому українську кіноепопею «Захар Беркут» у Рівненському кінопалаці, відвідали Рівненський краєзнавчий музей, ознайомилися з історичними місцями Рівного.

До свята Миколая малеча з Клеванської спеціальної школи відпочивала у Мультипарку – це і роледром, і ігрові автомати, і каруселі. Дітки отримали надзвичайні враження!

Вихованцям  Острозької спеціальної школи для діток з вадами слуху придбали до свят дві інтерактивні дошки, солодощі та привітали з 80-річчям школи.

Напередодні Дня св. Миколая працівники підрозділу податкової міліції також привітали діток з Рівненського дитячого будинку. Разом відвідали розважальний дитячий центр «Скай-ап», де також почастували діток смаколиками!

А ще наші дітки побували у Рівненському зоопарку та ляльковому театрі.

Діткам Чудельської спеціальної школи подарували великий телевізор, а вихованцям Мізоцької спеціальної школи придбали спортивний інвентар.

В цілому, на благодійництво податківцями було спрямовано понад 70 тисяч гривень.