Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Cуб‘єкти господарювання Рівненщини сплатили до бюджету 281 мільйон гривень податку на прибуток

опубліковано 24 червня 2020 о 17:51

Платники податків Рівненщини протягом 2020 року сплатили до зведеного бюджету 281 мільйон гривень податку на прибуток. Сума сплаченого податку на 33,8 млн. грн. перевищує минулорічні надходження за аналогічний період.

Як зазначив начальник Головного управління ДПС у Рівненській області Віталій Чуй,  вдосконалення електронних сервісів та сучасні інформаційні технології, які ДПС активно впроваджує в процес обслуговування платників податків, дозволяють фахівцям податкової служби досить швидко та якісно опрацювати подану звітність та активно протидіяти спробам певного кола бізнесменів декларувати фіктивний збитковий результат діяльності, а  представникам підприємництва – мінімізувати контакти з працівниками податкової служби.

Нагадуємо, що Законом України від 16 січня 2020 року № 466-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо вдосконалення адміністрування податків, усунення технічних та логічних неузгодженостей у податковому законодавстві» передбачено низку змін, спрямованих на вдосконалення та спрощення системи адміністрування податків, зокрема у частині сплати податку на прибуток.

Головне управління ДПС у Рівненській області