Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На часі комунікація податкової служби з бізнесом та громадськістю

опубліковано 23 листопада 2020 о 16:27

На сьогодні в пріоритетах податкової служби - сервісний підхід в обслуговуванні платників та створення комфортних умов ведення бізнесу, що сприятиме своєчасному та в повному обсязі виконанню податкових зобов’язань платниками податків. У цьому процесі комунікація з бізнесом та громадськістю відіграє важливу роль. Під час робочої зустрічі начальника ГУ ДПС у Рівненській області Віталія Чуя, голови Громадської ради при ГУ ДПС в області Богдана Гапяка та  заступника керівника Територіального відділення ВГО «Асоціація платників податків України» в Рівненській області Лариси Садової було обговорено чимало нагальних питань  щодо співпраці у наданні практичної консультативної допомоги платникам з питань оподаткування, ведення бізнесу та розроблення пропозицій до окремих норм законодавства, які викликають неоднозначне трактування.

Під час зустрічі також було звернуто увагу на  ті питання, які виникають у представників бізнес спільноти при використанні новітніх РРО, реєстрації та зупиненні реєстрації податкових накладних в Єдиному реєстрі податкових накладних та озвучено проблемні питання, серед яких, зокрема,  робота по скороченню податкового боргу.

На завершення спілкування було вирішено включити перелік найбільш актуальних тем до розгляду на засіданнях Громадської ради.