Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Роботою податківців цікавились студенти Дубенської філії відкритого міжнародного університету розвитку людини «Україна»

опубліковано 09 лютого 2021 о 14:10

Днями до дубенських податківців завітали студенти першого курсу Дубенської філії відкритого міжнародного університету розвитку людини «Україна».

Майбутнім спеціалістам з права було організовано екскурсію приміщенням Центру обслуговування платників, під час якої вони могли ознайомитись із структурою податкової служби, її функціями та сервісами для бізнесу.

В ході зустрічі студентів ознайомили з процедурою електронної реєстрації платників податків, подання звітності,  роботою відділів адміністрування податків і зборів з фізичних осіб та юридичних осіб.

Найбільше  майбутніх юристів зацікавила  робота відділу по роботі з податковим  боргом, а саме процедура стягнення заборгованості, накладення арешту на рахунки та майно, а також передача та розгляд судами справ щодо стягнення заборгованості зі сплати податків.

В ході зустрічі начальник Дубенської ДПІ Світлана Цимбалюк зазначила, що ознайомившись з роботою податкової служби, можливо хтось зі студентів  в майбутньому  обере для себе таку спеціальність, як "податковий" юрист.