Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Рівненщині перевагами програмних РРО успішно користуються 310 підприємців

опубліковано 11 лютого 2021 о 15:25

В Головному управлінні ДПС у Рівненській області інформують, що на даний час реєстратори розрахункових операцій використовують 3172 суб’єктів господарювання Рівненщини.

З них  322 - зареєстрували  програмні реєстратори розрахункових операцій. Серед тих, хто зареєстрував програмні РРО: 310 - фізичні особи – підприємці та 12-  юридичні особи.

Нагадаємо, що платники податків при розрахунках зі споживачами починаючи з 01 серпня 2020 року поряд з традиційними РРО, тобто касовими апаратами, можуть застосовувати ПРРО. Програмний РРО має чимало переваг перед класичним. Зокрема, він може функціонувати на різних пристроях – комп’ютері, планшеті чи телефоні, надсилати чеки покупцям на їхній телефон, а наданий ДПС України ПРРО ще й безкоштовний.

Робота всіх ПРРО базується на використанні режиму онлайн, тобто потребує стабільного з’єднання з Інтернет.

  Інформацією стосовно новацій застосування РРО та ПРРО можна ознайомитися в банері «Програмні РРО» за посиланням https://tax.gov.ua/baneryi/programni-rro/.

 Звертаємо увагу, що фахівці податкової служби області щоденно з 14.00 до 15.00 години за телефоном  (0362) 692-628 консультують з питань впровадження програмних РРО.