Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Співпраця податкової служби з громадськістю на користь бізнесу

опубліковано 23 лютого 2021 о 09:23

У приміщенні Головного управління податкової служби регіону відбулася робоча зустріч начальника ГУ ДПС у Рівненській області Віталія Чуя з заступником голови Ради ТВ АППУ в Рівненській області Ларисою Садовою.

В ході зустрічі, зокрема, обговорювались питання  проведення  щорічного  Всеукраїнського Рейтингу «Сумлінні платники податків».

Лариса Садова зазначила, що Рівненським територіальним відділенням  АППУ накопичений великий досвід спільної з податківцями роботи по моніторингу застосування та вдосконаленню   податкового законодавства. Пріоритетним напрямком спільної  діяльності є забезпечення можливості участі бізнесу в обговоренні законопроектів в сфері оподаткування, підготовці пропозицій до  законопроектів та нормативних документів,  спрямованих на зниження податкового тиску на платників податків.  Особливої уваги заслуговує також спільна робота з організації проведення Рейтингу «Сумлінні платники податків», і зараз виникла  необхідність зміни Критеріїв оцінювання та номінацій Рейтингу на Всеукраїнському та обласному рівнях.

В свою чергу, Віталій Чуй наголосив, що на Рівненщині налагоджена тісна і тривала співпраця між податковою службою та представництвом Асоціації платників податків у напрямку покращення інвестиційного клімату та створення сприятливих умов для ведення бізнесу, та висловив сподівання на подальшу консструктивну взаємодію.