Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На охорону довкілля платники Рівненщини сплатили понад 31 млн гривень екоподатку

опубліковано 19 серпня 2021 о 13:46

Головне управління ДПС у Рівненській області повідомляє, що протягом шести  місяців поточного року підприємства та підприємці Рівненщини сплатили до бюджетів усіх рівнів 31,2  мільйона гривень екологічного податку. Зокрема, до державного бюджету надійшло 20,3 млн грн екоподатку, а до місцевих скарбниць спрямовано понад 8,9 мільйона гривень.

На сьогодні у територіальних органах податкової служби регіону зареєстровано понад три тисячі юридичних та фізичних осіб - платників екологічного податку, котрі здійснюють викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами забруднення, викиди забруднюючих речовин безпосередньо у водні об’єкти, розміщують відходи у спеціально відведених для цього місцях чи на об’єктах.

В податковій службі області  нагадують, що  суб’єкти господарювання, які здійснюють викиди забруднюючих речовин у повітря, скиди у водні об’єкти та розміщують відходи у спеціально відведених місцях зобов’язані  зареєструватись платниками екологічного податку.


Підписуйтесь на Telegram-канал Державної податкової служби України https://t.me/tax_gov_ua

Податкові новини, корисну інформацію та анонси подій читайте на сторінці ДПС України у мережі Фейсбук. Запрошуємо вас приєднатися: https://www.facebook.com/TaxUkraine  

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу “InfoTAX