Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці Рівненщини у День Незалежності України вшанували пам'ять Героїв

опубліковано 25 серпня 2021 о 08:25

Не зважаючи  на складні погодні умови, у Рівному відбулося святкування з нагоди Дня 30 річчя Незалежності України. 

Декілька сотень мешканців Рівненщини пройшли урочистою ходою від Свято-Покровського собору до майдану Незалежності. Попереду пішої колони ветерани АТО/ООС несли великий український стяг. Його довжина –30 метрів. Це уособлення 30-річного шляху Української держави.

До урочистої ходи долучилися голова Рівненської ОДА Віталій Коваль, його заступники, представники облради, міськради, керівництво податкової служби області, військові, волонтери, правоохоронці, працівники ДСНС, спортсмени, а також громадськість.

«Відзначення 30-річчя Незалежності розпочали з молитви та шани. Ці хлопці  віддали за Україну найдорожче – життя. Вони боролися за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. Вони боролися за наше майбутнє. Друзі, молитвою, добрим словом, згадайте кожного, хто віддав своє життя за Батьківщину. Герої – не вмирають!» - звернувся голова Рівненської ОДА Віталій Коваль.

Відбулася панахида за загиблими за Україну. Пам'ять всіх, чиє життя обірвалося в різні роки у боротьбі за незалежність, вшанували хвилиною мовчання.