Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Допомога територіальним громадам від податкової служби Рівненщини триває

опубліковано 28 вересня 2021 о 14:45

Днями податківці області в рамках взаємодії з ОТГ провели чергову  зустріч з представниками Бабинської територіальної громади.

В ході зустрічі учасники розглянули питання сплати земельного податку, податку на нерухоме майно, легалізації заробітної плати,  добровільного декларування активів громадян та електронних сервісів ДПС.

Начальник управління податкового адміністрування юридичних осіб Олена Дімітрук звернула увагу присутніх на  Інтерактивну податкову карту України, яку впроваджує податкова служба України де в онлайн режимі у будь-який час без звернення до органів ДПС можна отримувати актуальну податкову інформацію щодо агрегованих показників в частині сплачених сум податкових платежів, нарахованих податкових зобов’язань, сум податкового боргу, надміру сплачених сум та суми платежів, які сплачені та будуть нараховані у наступних періодах. Така інформація надається у розрізі регіонів, територіальних громад, видів економічної діяльності, податків, видів бюджетів, систем оподаткування, типом платника (фізичні та юридичні особи) тощо.

Про можливості електронних сервісів ДПС розповів заступник начальника управління електронних сервісів ГУ ДПС у Рівненській області Валерій Рокунець. Зокрема він зупинився на можливостях, які надає Електронний кабінет платника та  застосування суб’єктами господарювання програмних РРО.

Як зазначила начальник управління податкового адміністрування юридичних осіб Олена Дімітрук, проведення таких зустрічей націлене на співпрацю податкової служби та органів  місцевого самоврядування з метою пошуку резервів наповнення місцевих бюджетів та шляхів виконання бюджету, що є вкрай важливим для розвитку територіальних громад.

Присутні на заході домовилися проводити подібні зустрічі і надалі, адже плідне спілкування надає можливість вирішити чимало питань, спрямованих на досягнення спільної мети – наповнення місцевих бюджетів.

 

Підписуйтесь на Telegram-канал Державної податкової служби України https://t.me/tax_gov_ua

Податкові новини, корисну інформацію та анонси подій читайте на сторінці ДПС України у мережі Фейсбук. Запрошуємо вас приєднатися: https://www.facebook.com/TaxUkraine  

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу “InfoTAX