Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Сервіси податкової доступні на порталі Дія

опубліковано 29 вересня 2021 о 14:48

Нещодавно в ході проведення чергового  вебінару начальник управління електронних сервісів ГУ ДПС у Рівненській області Ірина Клинова ознайомила платників податків з можливостями електронних сервісів податкової служби. Зокрема, акцентувала увагу на тому, що сервіси податкової доступні фізичним особам на двох платформах – в електронному кабінеті та на порталі Дія в розділі «Мої податки».

Ірина Клинова  поінформувала слухачів, що ІТС ДПС  підключено  до Порталу «Дія» та розроблено програмне забезпечення, за допомогою якого посадовими особами ДПС під час надання адміністративних послуг у центрах обслуговування платників можливе здійснення перевірки достовірності електронних цифрових документів. Також
звернула увагу, що фізичні особи – підприємці, які працюють за спрощеною системою оподаткування, можуть подати  декларацію платника єдиного податку через «Портал Дія». 

Учасники вебінару ознайомились з презентацією щодо отримання послуг  на порталі Дія та отримали відповіді на питання, які піднімались під час онлайн спілкування.

Детальніше тут https://rv.tax.gov.ua/media-ark/videogalereya/intervyu-ta-publichni-zayavi/7979.html 

 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»