Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Рівному молодь доводила своє право називатися найкращими знавцями податкового законодавства

опубліковано 29 вересня 2021 о 14:54

Цього тижня в Національному університеті водного господарства та природокористування серед учнівської та студентської молоді відбувся податковий брейн-ринг. Проведення турніру саме в НУВГП є найкращим доказом плідної співпраці податківців Рівненщини та викладацького і студентського складу цього вищого навчального закладу.

Участь у грі взяли шість команд, учасники яких представляли Національний університет водного господарства та природокористування, Рівненську гімназію «Гармонія», Профільну школу бізнесу Палацу дітей та молоді, Рівненську українську гімназію, Обласний науковий ліцей та Рівненський технічний фаховий коледж НУВГП. До складу команд увійшли по шість учасників з кожного навчального закладу.

Вітаючи організаторів та учасників брейн-рингу, керівник податкової служби області Віталій Чуй зазначив, що від співпраці податківців, науковців та молоді виграють усі - і ті, хто ініціює, і ті, хто бере участь у таких заходах,  адже вони допомагають зорієнтувати студентів та школярів у податковому полі та виховують сумлінного платника податків. Посадовець побажав молоді щоденного вдосконалення своїх знань, успіхів та розвитку інтелектуальних навичок.

Близько двох годин учасники фахової гри доводили своє право називатися найкращими знавцями податкового законодавства, проте фортуна була на боці найсильніших. Цього разу це була команда «Монополісти» Обласного наукового ліцею, яка і виборола перемогу.