Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про одноразове добровільне декларування - в ході чергового вебінару для платників податків Рівненщини

опубліковано 15 листопада 2021 о 14:21

Фахівці Головного управління ДПС у Рівненській області продовжують проводити вебінари, в ході яких платники інформуються про актуальні питання та зміни податкового законодавства.

Нещодавно за участі  заступника начальника  податкової служби області Надії Друзюк було проведено вебінар з актуальних питань податкового законодавства. Зокрема, під час заходу висвітлювались питання  щодо одноразового добровільного декларування активів громадян, електронних сервісів податкової служби та адміністрування ПДВ.

На початку вебінару Надія Друзюк  зазначила, що фахівці Головного управління продовжують  надавати роз’яснення платникам податків з питань, які їх найбільше цікавлять. Зокрема, акцентувала увагу на питанні подання одноразової (спеціальної) добровільної декларації та зазначила, що податкова амністія – це,  перш за все, можливість для людини підтвердити легальність своїх статків. Тож, якщо громадянин  має активи, що не були оподатковані належним чином, він може добровільно пройти одноразове (спеціальне) декларування, сплатити одноразовий збір та легалізувати такі активи.

Посадовець звернула увагу, що необхідну інформацію щодо подання декларації можна отримати на вебпорталі ДПС у спеціальному банері «Одноразове добровільне декларування», а також у соціальних мережах на сторінках податкової служби, та запросила платників приєднатись до користувачів Фейсбуку, Телеграм-каналу та Ю-туб каналу.

 

Звертаємо увагу, що ознайомитись з анонсами проведення вебінарів можна на суб сайті ГУ ДПС у Рівненській області https://rv.tax.gov.ua/anonsi-ark/, та на офіційній сторінці у Фейсбук www.facebook.com/tax.rivne.

Підписуйтесь на Telegram-канал Державної податкової служби України https://t.me/tax_gov_ua

Податкові новини, корисну інформацію та анонси подій читайте на сторінці ДПС України у мережі Фейсбук https://www.facebook.com/TaxUkraine  

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу “InfoTAX”