Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Понад пів мільярда гривень військового збору надійшло на підтримку збройних сил від платників податків Рівненщини

опубліковано 06 січня 2022 о 08:07

Як повідомили в Головному управлінні ДПС у Рівненській області. з легальних доходів жителів Рівненщини протягом 2021 року до держбюджету сплачено 503,8 мільйона гривень військового збору.

Сума збору, спрямована для потреб армії, на 27,3 відсотка перевищує минулорічні показники.

Як зазначив очільник податкової служби області Віталій Чуй, високий рівень податкової культури та офіційно оформлені трудові відносини – це ті фактори, що дозволяють бюджету своєчасно отримувати військовий збір. Кожен, хто працює легально, щомісяця робить посильний фінансовий внесок у національну безпеку та оборону країни. Крім того лише офіційне робоче місце передбачає визначені державою соціальні гарантії у випадку втрати працездатності чи виходу на пенсію.

У податковій службі області нагадують, що триває кампанія одноразового добровільного декларування активів громадян. Саме зараз кожен, хто раніше отримував доходи, але не повною мірою сплачував податки, має законні підстави легалізувати набуті активи.

Щоб скористатися правом на податкову амністію до 1 вересня 2022 року потрібно заповнити в Електронному кабінеті і подати одноразову добровільну (спеціальну) декларацію, згодом сплатити передбачений спеціальний збір. Про те, як це зробити правильно - детальна інформація в банері «Одноразове добровільне декларування».

 

Підписуйтесь на Telegram-канал Державної податкової служби України https://t.me/tax_gov_ua

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу “InfoTAX