Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Рівненщині платники податків погасили понад 75,7 млн грн податкового боргу

опубліковано 28 січня 2022 о 10:34

Головне управління ДПС у Рівненській області інформує, що у 2021 році до бюджетів усіх рівнів за рахунок погашення податкового боргу надійшло 75,7 млн гривень.

Найбільші суми надходжень забезпечені до державного бюджету – 53,5 млн грн, ще 22,2 млн грн спрямовано до місцевих бюджетів.

Станом на 1 січня 2022 року на Рівненщині 37395 платників податків мають податковий борг у сумі 668,7 млн гривень. Порівняно з 2020 роком заборгованість платників  перед бюджетами  зменшилась на 29,9 млн гривень.

Податківці акцентують, що робота з недопущення та погашення податкового боргу залишається пріоритетним напрямом діяльності податкової служби. Адже своєчасно сплачені податки є запорукою добробуту усіх громадян та держави в цілому.

Перевірити наявність чи відсутність податкового боргу кожен платник може самостійно, здійснивши звірку щодо розрахунків з бюджетом через Електронний кабінет. Громадяни також можуть отримати інформацію щодо нарахованих податкових зобов’язань  у Центрах обслуговування платників, що діють при державних податкових інспекціях області.


Підписуйтесь на Telegram-канал Державної податкової служби України https://t.me/tax_gov_ua

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу “InfoTAX