Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про фінансову спроможність громади в ефірі телеканалу «UA:Рівне»

опубліковано 06 травня 2022 о 13:29

Питання наповнення бюджетів територіальних громад в період воєнного стану обговорювали в прямому ефірі  телеканалу «UA:Рівне». У програмі взяли участь начальник управління податкового адміністрування юридичних осіб ГУ ДПС у Рівненській області Олена Дімітрук, заступник міського голови міста Рівне Ігор Кричкевич, Голова Ради ТВ ВГО АППУ в Рівненській області Мар’ян Года та генеральний директор групи компаній “Реноме» Надія Гладкевич.

Учасники програми обговорили питання дерегуляції та лібералізації бізнесу, обрані державою для стимулювання економіки в період воєнного стану.

В ході зустрічі Олена Дімітрук зазначила, що  платники своїм відповідальним ставлення до сплати податків висловлюють свою громадянську позицію,  тим самим захищають економічну безпеку нашої держави. Головне управління ДПС у Рівненській області, зі свого боку, докладає і продовжуватиме докладати максимум зусиль у своїй компетенції для того, щоб бізнес мав змогу стабільно працювати.

«Ми працюємо у штатному режимі та готові надавати консультативну підтримку оперативно, без затримок реагувати на звернення та забезпечувати якісний податковий сервіс», – наголосила Олена Дімітрук.