Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

В рамках реалізації заходів Програми розвитку малого і середнього підприємництва в Рівненській області проведено тренінг

опубліковано 25 листопада 2022 о 14:41

Цього тижня податківці Рівненщини спільно з Територіальним відділенням АППУ та Управлінням Держпраці у Рівненській області  в рамках реалізації заходів Програми розвитку малого і середнього підприємництва в Рівненській області на 2021-2023 роки провели для суб’єктів господарювання навчальний тренінг  «Основні засади державного регулювання та  державного контролю у сфері підприємницької діяльності, ефективного управління господарськими, податковими та соціально трудовими відносинами».

Питання, винесені на розгляд, стосувались найактуальніших тем: змін до Порядку зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних, дотримання роботодавцями норм законодавства про працю, порядку сплати рентних платежів та місцевих податків і зборів.

В ході спілкування з учасниками тренінгу в.о.начальника ГУ ДПС у Рівненській області Владислав Грабовий зазначив, що діяльність податкової служби орієнтована на якісну систему обслуговування платників податків та передбачає співпрацю на партнерських засадах. І податківці Рівненщини відкриті до спілкування, завжди прийдуть на допомогу платникам, які її потребуватимуть.

Керівник податкової служби області акцентував увагу, що для оперативного вирішення проблемних питань бізнесу в Головному управлінні працюють телефони тематичних «гарячих ліній», забезпечується дієвий зворотній зв'язок з платниками за допомогою Комунікаційної платформи, щоденно надається актуальна інформацію щодо податкових новацій на ресурсах служби у мережі Фейсбук, на субсайті ГУ ДПС у Рівненській області, YouTube-каналі, надаються консультаційні послуги у Центрах обслуговування платників.

Під час проведення заходу фахівці податкової служби звернули увагу представників бізнесу  на особливості здійснення підприємницької діяльності в умовах воєнного стану та надали відповіді на питання, що цікавили бізнес.