Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про новації податкового законодавства – в ефірі «Українське радіо Рівне"

опубліковано 10 січня 2023 о 13:12

Що змінилося для бізнесу у 2023 році та про які податкові новації необхідно знати платникам податків – про це цього тижня говорили в ефірі «Українське радіо Рівне»

Гості студії – заступник начальника управління оподаткування юридичних осіб Оксана Буян та начальник відділу інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Рівненській області Ірина Матвійчук ознайомили слухачів із основними новаціями та перспективами податкового законодавства у 2023 році. Зокрема, детально зупинились на впровадженні оновлених форм податкової звітності з майнових податків, змінах розмірів деяких ставок податків та порядку нарахування деяких податкових зобов’язань, роз’яснили для кого 2022 рік є першим звітним періодом, наголосили на основних соціальних стандартах.

Під час ефіру розглянули також основні новації для платників ПДВ, нагадали про необхідність використання суб’єктами господарювання реєстраторів розрахункових операцій тощо.

Податківці звернули увагу слухачів на переваги електронної взаємодії та запросили платників приєднатись до каналів інформування податкової служби в соціальних мережах.

 

Підписуйтесь на Telegram-канал Державної податкової служби України https://t.me/tax_gov_ua

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»

Комунікаційна платформа ГУ ДПС у Рівненській області: електронна скринька rv.ikc@tax.gov.ua