Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Платникам податків - інформаційна підтримка від податківців

опубліковано 17 січня 2023 о 10:19

Головне управління ДПС у Рівненській області нагадує платникам податків, що для інформаційної підтримки та допомоги платникам податків щодо стану обробки податкової звітності, реєстрації податкових накладних та функціонування електронних сервісів функціонує Контакт-центр ДПС, в який можна звернутися за номером тел. 0 800 501 007 зі стаціонарного телефону безкоштовно.

Крім того, у кожному регіоні України працюють «гарячі лінії», за якими надаються консультації платникам податків. Ознайомитись з номерами телефонів можна за посиланням   https://tax.gov.ua/others/kontakti/garyachi-linii-teritorial.

Також у головних управліннях ДПС діють комунікаційні податкові платформи, які є новим форматом спілкування між громадськістю, представниками бізнесу та податківцями. Електронна адреса комунікаційної податкової платформи Головного управління ДПС у Рівненській області – rv.ikc@tax.gov.ua.

Всю необхідну інформацію можна знайти на головній сторінці вебпорталу Державної податкової служби України за посиланням https://tax.gov.ua/.