Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Питання викриття порушень у сфері податкового та митного законодавства обговорили на профільній міжвідомчій робочій групі в обласній прокуратурі

опубліковано 22 листопада 2023 о 16:50

Сьогодні в.о.начальника ГУ ДПС у Рівненській області Андрій Троцко взяв участь у роботі міжвідомчої робочої групи з питань запобігання, виявлення та припинення кримінальних правопорушень, пов’язаних із розкраданням і нецільовим використанням бюджетних коштів, що відбулась в Рівненській обласній прокуратурі.

Учасники  заходу розглянули питання раціонального використання бюджетних коштів та прозорого проведення закупівель, адже в умовах тривалого протистояння збройній агресії росії, коли кожна зекономлена і правильно використана гривня – це внесок у перемогу над ворогом, ці питання  є особливо гострими.

У межах роботи профільної міжвідомчої робочої групи було напрацьовано алгоритм перевірки закупівель, які не відповідають вимогам та потребам воєнного стану. Окремо учасники засідання обговорили питання викриття порушень у сфері податкового та митного законодавства, зокрема – незаконне відшкодування ПДВ при експорті зерна та надр.