Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Даруємо дітям радість

опубліковано 07 грудня 2023 о 09:08

День Святого Миколая є невід’ємною частиною української культури. Цей день з нетерпінням чекають дітлахи, адже Миколай Чудотворець  обов’язково покладе під подушку якийсь подарунок. 

За легендами, Святий Миколай сам у зовсім юному віці осиротів, тому став покровителем усіх сиріт. Тож в Україні є традиція у цей день проявляти турботу про нужденних, вітати дітей у дитячих будинках, влаштовувати дітям свято, дарувати подарунки.

З 2002 року податківці Рівненської області спільно з Радою профспілки опікуються вихованцями інтернатних закладів, що розташовані на теренах Рівненської області. Тож у День Святого Миколая за доброю традицією в.о. начальника ГУ ДПС у Рівненській області Андрій Троцко та Голова Ради Рівненської обласної організації ВПСП ОДПС Тетяна Подсада відвідали вихованців Навчально-реабілітаційного центру в м. Рівне Рівненської обласної ради та подарували дітям  безкаркасні меблі, розвиваючі ігри, новорічні гірлянди, які піднімуть настрій під час перебування у бомбосховищі, та солодкі подарунки.

Наслідуймо добро і вчинки Святого Миколая! Нехай це свято буде для всіх святом Милосердя, Доброти та Любові до ближніх.