Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Зустріч у рамках Комунікаційної платформи

опубліковано 14 лютого 2024 о 17:07

У Головному управлінні ДПС у Рівненській області в рамках роботи Комунікаційної податкової платформи відбулася чергова  зустріч заступника начальника податкової служби області Юрія Гурського з представника бізнесу – членами Ради ТВ АППУ в Рівненській області, за участі  заступника голови Ради ТВ АППУ Лариси Садової.

Під час зустрічі, зокрема, обговорювались питання пов’язані з поданням декларацій та об’єднаної звітності,   як вийти на показники позитивної історії і позбутися статусу «ризикового», при визначенні МПЗ, майнових, місцевих податків і зборів.

В ході заходу Юрій Гурський зазначив, що наразі Державна податкова служба використовує всі наявні канали комунікації для роз’яснення податкових новацій та надання фахової допомоги платникам податків, і завжди відкрита до конструктивного діалогу з бізнесом.

На запитання платників відповідали начальник управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків Ігор Корда, начальник відділу адміністрування рентної плати, екологічного податку, місцевих податків і зборів з юридичних осіб, розгляду звернень Тетяна Щебря, заступник начальника відділу адміністрування податку на прибуток, неприбуткових установ і організацій та спрощеної системи оподаткування Ірина Куделя та головний державний ревізор-інспектор сектору адміністрування єдиного внеску Ірина Ребекевша. 

Насамкінець, учасники погодили проведення спільних заходів задля оперативного вирішення питань, які виникають у платників податків.

Нагадуємо, що в ГУ ДПС в області функціонує Комунікаційна податкова платформа, на яку може звернутися будь-який платник чи представник громадського об’єднання, для оперативного вирішення питань, у тому числі й щодо розблокування податкових накладних. Для цього необхідно написати звернення на електронну адресу rv.ikc@tax.gov.ua. У швидкі терміни адресату буде запропоновано механізм вирішення проблеми.