Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Рівному проведено нараду із суб’єктами господарювання, які здійснюють діяльність у сфері готельного бізнесу

опубліковано 14 лютого 2024 о 17:07

Серед питань, які піднімались в ході наради з керівниками готелів, що відбулась в Рівненській ОДА під головуванням першого заступника голови РОДА Сергія Подоліна та

за участі представників податкової служби, силових, правоохоронних органів, міграційної служби, було питання дотримання законодавства в сфері розрахункових операцій  суб’єктами господарювання, які здійснюють діяльність у сфері готельного бізнесу.

«На Рівненщині бізнес та влада працюють консолідовано, адже ми не лише наповнюємо бюджет, а й допомагаємо, кожен як може, українському війську», -  зазначив Сергій Подолін, відкриваючи зустріч.

Спілкуючись з учасниками заходу, заступник начальника Головного управління ДПС у Рівненській області Юрій Гурський акцентував увагу на необхідності використання реєстраторів розрахункових операцій при здійсненні розрахунків зі споживачами, наголосивши на відновленні відповідальності за порушення законодавства у сфері застосування РРО та ПРРО.

Посадовець також звернув увагу на дотриманні роботодавцями трудового законодавства та зазначив, що своєчасно сплачені податки - одна з передумов фінансової стабільності країни, що вкрай важливо в умовах війни.