Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Рівненщині обговорили питання функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення в особливий період

опубліковано 13 травня 2024 о 16:08

В Рівненській ОВА обговорили питання визначення підприємств, установ та організацій області критично важливими для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення в особливий період.

Зустріч відбулася під головуванням заступника керівника обласної військової адміністрації Олександра Кохана за участі начальника управління економічного аналізу ГУ ДПС у Рівненській області Олени Дімітрук, представників фінансових органів та органів місцевого самоврядування.

В ході заходу Олена Дімітрук зазначила, що для  ефективного функціонування економіки, забезпечення життєдіяльності населення в особливий період та матеріальної підтримки ЗСУ необхідно забезпечити стабільні надходження податків і зборів до бюджету. Відсутність податкового боргу є одним із критеріїв віднесення підприємств до критично важливих для економіки області. Також звернула увагу на правильності заповнення платіжних інструкцій, від чого напряму залежить повнота і своєчасність сплати податків, та на необхідність активізації заходів у напрямку дотримання роботодавцями законодавства про працю, легалізації робочих місць, недопущення виплати заробітної плати у розмірі, меншому за встановлений законодавством рівень.