Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Аналітична довідка про роботу із зверненнями громадян Головного управління ДПС у Рівненській області протягом вересня-грудня 2019 року

опубліковано 23 січня 2020 о 12:00

І. Розгляд письмових звернень громадян

Протягом вересня-грудня 2019 року до органів ГУ ДПС у Рівненській області надійшло 315 письмових звернення від 316громадян,  з них: 315 заяв (100%).

Зміст основних питань – інформування про ухилення від сплати податків (9 заяв або 2,8%), реєстраційні номери платників податків (10 заяв або 3,2%),  податок на доходи фізичних осіб (1 заява або 0,3%), реструктуризація податкового боргу (3 заяви або 0,9%), інше  (292 заяви або 92,7%)

Порушення термінів розгляду заяв не допущено.

Повторних звернень до органів ДПС за звітний період не надходило.

З початку періоду до ГУ ДПС у Рівненській області надійшло 1 колективне звернень від 2 громадян

Питома вага колективних звернень 0,32%.

Дані про колективні звернення громадян зазначено по кожному місяцю окремо в таблиці 4 (файл Дод_17_4кv.xls).

Переважна більшість письмових звернень надійшла від  осіб, соціальний стан яких не визначено – 315, інші - 1.

На адресу органів ДПС у області не надходили письмові звернення від жінок, яким присвоєно почесне звання «Мати-героїня», інвалідів Великої Вітчизняної війни, Героїв Соціалістичної праці, Героїв Радянського Союзу та Героїв України.

 ІІ. Проведення особистого прийому громадян

Протягом вересня-грудня 2019 року керівництвом органів ДПС та посадовими особами ДПС здійснено 10 прийомів за зверненнями громадян ( або 100%).

Скарги, заявлені на особистому прийомі не надходили.

Повторні та неодноразові звернення громадян не надходили.

Фактів порушень посадовими особами положень Закону не допущено.

 Найбільше на особистий прийом звернулось осіб, соціальний стан яких не визначено - 10  (100%).

Основні питання, що порушуються заявниками на особистих прийомах: питання, що належать до компетенції ДПС –  4(40 %), єдиний  соціальний  внесок – 6 (60 %).

На особистий прийом до керівників та посадових осіб органів ДФС у області не звертались жінки, яким присвоєно почесне звання «Мати-героїня», інваліди Великої Вітчизняної війни, Герої Соціалістичної праці, Герої Радянського Союзу, Герої України та осіби, що потерпіли від Чорнобильської катастрофи.

ІV. Додаткові заходи

Питання результатів розгляду звернень громадян систематично розглядається на нарадах при керівництві Головного управління ДПС у Рівненській області.

 Інформація щодо результатів роботи ГУ ДПС у Рівненській області із зверненнями громадян опубліковується у друкованих засобах масової інформації, інформаційних стендах, на субсайті ГУ ДПС у області в рубриці «Приймальня громадян».