Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На підтримку армії Дубенський район перерахував понад 52 млн грн військового збору

опубліковано 09 вересня 2022 о 14:59

За вісім місяців цього року платники податків Дубенського району на підвищення обороноздатності країни перерахували до державного бюджету 52,2 млн грн військового збору. Порівняно з аналогічним періодом минулого року надходження цього платежу зросли на 16,8 млн грн або на 47,5 відсотків.

Як зазначила начальник Дубенського відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок податкової звітності ГУ ДПС у Рівненській області Алла Панчук, лише у серпні цього року жителі Дубенського району сплатили 8,7 млн грн «патріотичного» платежу. Відтак надходження на зміцнення обороноздатності армії зросли на 3,8 млн грн порівняно з минулим роком.

«Військовий збір справляється із доходів, які відповідно до податкового законодавства оподатковуються податком на доходи фізичних осіб. До них належать заробітна плата, інші заохочувальні та компенсаційні виплати, винагороди, орендна плата, виплата дивідендів, купівля-продаж рухомого і нерухомого майна тощо. Відтак кожен, хто легалізовує свої доходи, чесно декларує їх та офіційно працює, долучається до фінансового забезпечення нашого війська», – додала Алла Панчук.


Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»