Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Чергова зустріч представників органів місцевої влади та податківців відбулась в Острозькій ДПІ

опубліковано 28 жовтня 2022 о 13:27

Нещодавно в приміщенні Острозької ДПІ  відбулася  робоча зустріч за участі начальника ДПІ Вячеслава Штейбарта, в.о.начальника управління архітектури і містобудування Острозької територіальної громади Вікора  Савчука та начальника відділу землекористування Ірини Гордєєвої.

 В ході зустрічі  обговорили питання забезпечення надходжень до бюджету податків і зборів, виявлення додаткових ресурсів наповнення місцевих бюджетів, забезпечення погашення податкової заборгованості.

Під час спілкування піднімалася проблематика щодо сплати земельного податку, орендної плати, податку на нерухомість, зокрема жителями громади.

Також було приділено увагу питанню роботи з боржниками, погашенню заборгованості до місцевого бюджету за минулі роки, а також  питанню запобігання виникнення у платників податкового боргу.

Вячеслав Штейбарт зазначив, що виникнення податкового боргу в платників призводить, насамперед, до бюджетних втрат, а отже негативно впливає як на економічний розвиток  громади, регіону та держави в цілому. Саме тому скорочення та упередження виникнення податкових боргів є вкрай важливим спільним завданням податкової служби та місцевої громади.

Насамкінець посадовець поінформувв про хід кампанії добровільного декларування доходів з яких не були сплачені або сплачені не в повному обсязі податки і збори.