Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Дубенські працедавці спрямували до бюджетів понад 294 млн гривень ПДФО

опубліковано 23 листопада 2022 о 14:56

У січні-жовтні 2022 року з легальних доходів мешканців м.Дубно до бюджетів сплачено 294,4 млн грн податку на доходи фізичних осіб. Сума перерахованого місцевими працедавцями ПДФО на 91,4 млн грн (або на 45 відсотків) перевищує аналогічні показники минулого року.  

Із загальної суми даного податку місцеві скарбниці отримали 232,6 млн грн, що перевищує минулорічні показники на 80,3 млн гривень. До державного бюджету платники перерахували 61,8 млн грн податку на доходи фізичних осіб. Цей показник збільшився на 11,1 млн грн  порівняно з аналогічним періодом минулого року.

Стабільність надходжень ПДФО, як і всіх податкових платежів, особливо важлива для державного бюджету та територіальних громад у період протидії загарбникам.

Зважаючи на воєнну ситуацію, податківці нагадують про необхідність дотримання вимог трудового законодавства щодо офіційного оформлення працівників, своєчасної та повної виплати заробітної плати на рівні не менше встановленого законодавством, неприпустимості її виплати у  “конвертах”, адже від цього залежить фінансування обороноздатності держави, підтримка ЗСУ в цілому, суттєва матеріальна допомога соціальній сфері та громадянам, постраждалим від війни.


Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»