Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

До місцевих бюджетів Радивилівщини сплачено 19,4 млн гривень плати за землю

опубліковано 20 вересня 2023 о 09:48

Протягом січня-серпня 2023 року місцеві бюджети громад Радивилівщини отримали 19,4 млн гривень плати за землю. Цьогорічні показники земельного податку перевищили надходження  восьми місяців минулого року на 9,5 млн гривень.

У доходах місцевих бюджетів – 16,5 млн гривень плати за землю від юридичних осіб. Цей показник перевищує надходження відповідного періоду минулого року  на 8,1 млн гривень.

Фізичні особи, котрі мають у власності чи користуються землею, поповнили скарбниці місцевих громад, сплативши 2,8  млн гривень земельної плати, що більше минулорічних показників майже у два рази. 

Нагадаємо, надходження від земельної плати у повній сумі спрямовуються до місцевих бюджетів, тож є одним з важливих бюджетоформуючих платежів громад.

Наразі земельний податок сплачується фізичними особами протягом 60 днів з дня вручення податкового повідомлення-рішення (п.287.5 ст.287 Податкового кодексу України - далі ПКУ).

Звертаємо увагу,  якщо повідомлення-рішення з якихось причин не надійшло до платника, необхідно звертатись до Центру обслуговування платників Радивилівської  ДПІ для звірки.

 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»