Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

З чого починається співпраця бізнесмена із податковою

опубліковано 21 квітня 2021 о 16:24

На сьогодні одним із основних етапів у відкритті власної справи є знання та розуміння чинного законодавства, зокрема новацій у податковому законодавстві, адже незнання законів не звільняє від відповідальності. Ці та інші  нюанси виникають у громадян, які мають намір розпочати власний бізнес, а  органи податкової служби відіграють далеко не останню роль у веденні бізнесу.

То ж  з чого  починається співпраця бізнесмена із податковою - про це в телепередачі  “Комфортне місто” на телеканалі “ITV”, темою якого було «Бізнес з нуля», жителям Рівненщини роз’яснила Ірина Клинова – начальник управління електронних сервісів Головного управління ДПС у Рівненській області.

У ефірі приймали участь заступниця директора РМЦЗ Світлана Ротар, головна фінансистка Здолбунівської ТГ та засновниця аутсорсингової компанії “Дуотет” Олена Шикало та генеральний директор компанії «Агро Центр» Іван Шевчук.

Ірина Клинова розповіла про процедуру взяття підприємця на облік, дії підприємця після реєстрації, про доступні електронні сервіси за допомогою яких можна дистанційно подати всі необхідні документи. Вона наголосила на тому, що процедуру реєстрації підприємця максимально спрощено і відвідування податкової служби для цього не обов'язкове.  

Переглянути відео можна за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=2OIEUkWqsUw